In de praktijk

Intake
Je kunt direct een afspraak maken voor een intakegesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen of je hulpvraag overeenkomt met dat wat ik kan bieden. Als dit het geval is, maken we een vervolgafspraak. Na 3 behandelingen evalueren we en kijken we samen hoe we de therapie gaan voortzetten. Een verwijzing door de huisarts is mogelijk maar niet noodzakelijk.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 - 18.00 uur


Bereikbaarheid
De praktijk is met het openbaar vervoer en de auto goed te bereiken. Bij de praktijk is een parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Tarief

Een sessie van 50-60 minuten kost €90,00. Het intakegesprek geldt als eerste behandeling.

Vergoedingen
Ik ben als haptotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging NFG* en bij de koepelorganisatie RBCZ. Hierdoor worden door een groot aantal verzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent. Haptotherapie valt bij de meeste zorgverzekeraars onder 'alternatieve geneeswijzen'. Bij de coöperatie VGZ (o.a. Univé) valt haptotherapie onder 'alternatieve beweegzorg'. De vergoedingen uit aanvullende verzekeringen gaan niet van het eigen risico af.

Vergoedingen 2024

Verzuim op je werk
Verzuim je op je werk door klachten die werk gerelateerd zijn? Je kunt bij je werkgever of bedrijfsarts informeren naar een mogelijke (gedeeltelijke) vergoeding. In een re-integratietraject zijn daar vaak mogelijkheden voor.

Contact

Mobiel 06-31493376 en per mail: info@haptotherapiehoorn.nl

Geregistreerd therapeut
Ik ben geregistreerd therapeut bij de beroepsvereniging NFG en de koepelorganisatie RBCZ. Als NFG therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving WKKGGZ, die vanaf januari 2017 van kracht is. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).


Niet tevreden over je hulpverlener?

Registraties/Inschrijvingen
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg - lidnummer 8528, vakgroep VPMW
Lid van de koepelorganisatie RBCZ - lidnummer 170644R
AGB-code 90103149, praktijkcode 90062543
Kvk 55938981  Btw 188104720B01


Nederlandse federatie Gezondheidszorg